Finalitzen les obres d’accés a la zona de La Graella

La primera setmana d’agost està prevista l’obertura de les obres de millora de l’entorn del barri de Santa María de Bonaire , coneguda com la Graella . Les obres han tingut un pressupost de 40mil euros i s’emmarquen  dins del projecte del Anell Verd impulsat per la regidoria de Medi Ambient ,  que vol implantar la connexió dels diferents espais naturals i incorporar els valors paisatgístics i mediambientals de la Muntanyeta del Salvador a la ciutat.

I és que el barri de Santa María del Bonaire tenia un problema de connexió per als vianants amb el centre de la ciutat donat que el carrer Verge de la Murta té una vorera de dimensions molt reduïdes que impossibilita un ús segur per a la ciutadania que va a peu.

L’actuació, que abasta 110 metres, ha consistit en la creació d’un pas alternatiu per a vianants, evitant el carrer Verge de la Murta, creació de zones d’estada, zones de pas per a vianants i per a bicicletes de 2 metres d’amplària cadascuna, i també places d’aparcament per a vehicles. A més s’ha rehabilitat el mur de contenció dels bancals que dona al carrer Mare de Déu de la Murta. Amb estes millores s’obri la possibilitat d’un nou itinerari no motoritzat, accessible i segur i, a més, s’ofereixen zones per a l’oci amb taules i bancs i places per a l’estacionament de vehicle segons ha  explicat  l’alcalde, Diego Gómez. 

 

Imatge Riberaexpress

Deixa un comentari