Flexibilització de mesures anti-covid a partir de dilluns

El Consell flexibilitza tres mesures restrictives que entraran en vigor el pròxim dilluns. Les bones dades epidemiològiques que s’estan registrant a la Comunitat Valenciana han permés que, a partir de la setmana vinent i fins al 25 d’abril, les reunions en espais privats s’amplien a dos nuclis de convivència; que s’augmenten de quatre a sis les persones que es poden reunir en el carrer o l’hostaleria, així com la reducció de les mesures restrictives a les residències de persones majors que ja podran rebre visites, però sense contacte físic.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, també va anunciar ahir en roda de premsa que si la situació continua en esta línia i no es registra un repunt de casos, l’obertura perimetral de la Comunitat Valenciana es podria produir abans que finalitze l’Estat d’Alarma el pròxim 9 de maig. Escoltem les seues paraules:

Tot i això, el cap del Consell recordava que la resta de mesures s’han prorrogat i encara continuaran en vigor fins l’última setmana d’este mes d’abril. Els comerços no essencials romandran tancats a partir de les 20.00 hores i el toc de queda també es manté i, per tant, es prohibix la mobilitat nocturna de 22.00 a 06.00 hores sense causa justificada.

Així mateix, també ha volgut agrair la tasca realitzada pel personal sanitari al capdavant de la pandèmia i ha recordat que l’objectiu de la Generalitat és superar la situació sempre des de la cohesió social i integrant a totes les parts afectades. Tornem a escoltar-lo:

Deixa un comentari