fbpx

Gailes denuncia un repunt d’atacs homòfobs a la comarca

Compartix la notícia

Gailes denuncia un important repunt d’atacs homòfobs en diverses poblacions de la nostra comarca, entre elles Alzira. L’associació en defensa del col·lectiu LGTBI assegura que en els últims mesos els atacs verbals i físics han augmentat de manera considerable, però malauradament apunten que les víctimes no solen denunciar per por.

No és el cas d’una jove de Massalavés, que va rebre insults i agressions mentre es trobava a una terrassa i sí que va presentar la corresponent denúncia. Des de Gailes asseguren que és el que cal fer en tots els casos, ja que tenen constància de moltes altres agressions que no han sigut denunciades i, per tant, queden impunes. El col·lectiu en defensa de la llibertat sexual apunta a un retrocés en la nostra societat, ja que segons explica Bernat Iborra es tracta en molts casos de gent jove i els atacs es produixen a la vista de tots, sense cap vergonya, unes actituds que havien quedat oblidades en la nostra societat i que ara han tornat a produir-se .
Iborra anima a no tolerar cap agressió i convida al fet que la resposta siga sempre interposar la corresponen denúncia perquè el col·lectiu LGTBI puga viure lliurement amb la seua orientació sexual, com ja ho feia fins fa poc de temps.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-2-juny-2020_md_51675332_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari