Gómez demana recursos al Conseller d’Economia per a la millora dels polígons i projectes d’economia i comerç.

Compartix la notícia

L’alcalde d’Alzira demana al conseller d’Economia la millora dels polígons industrials. Esta ha segut una de les demanda que Diego Gómez ha traslladat al conseller d’esta àrea Rafa Climent en una reunió en què a més s’ha demanat suport per  a altres projectes de la ciutat en matèria d’economia i comerç com la fira comercial i la contractació de joves.

En la reunió, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i la regidora de seguretat, urbanisme i infraestructures Sara Garés, han traslladat a Climent la petició de millora dels polígons industrials per part de l’IVACE. Primerament mitjançant les ajudes de 2019 i amb la sol·licitud d’ajudes per a pròxims exercicis amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat als polígons, renovar els vials i portar a terme un estudi de fibra òptica.

A més s’ha acordat una visita del mateix conseller per a conéixer de primera mà les necessitats dels polígons i mantindre un primer encontre amb l’Associació Empresarial d’Alzira en pròxim 10 d’octubre.

L’electrificació del Respirall ha estat una de les demandes que l’alcalde d’Alzira també ha volgut traslladar al conseller Rafa Climent per tal que la Conselleria puga actuar com a intermediària entre l’Ajuntament i Iberdrola per donar solució el més aviat possible a una situació que afecta a tots els veïns de la zona.

Per tal d’avançar en el tema s’ha tancat una reunió amb el director Territorial d’Iberdrola per poder seguir el curs de les fases de l’electrificació d’esta zona de la ciutat.

A més, l’alcalde d’Alzira ha aprofitat per a convidar el Conseller a la Fira Comercial de la Tapa i de l’Automòbil, #Alziraoberta, que es celebrarà del 18 al 20 d’octubre i per demanar que ajude a tirar endavant el projecte d’un web per als comerços que suposarà un pas endavant en el desenvolupament dels comerços de la ciutat. 

Per a finalitzar s’ha tractat la subvenció que l’Ajuntament d’Alzira rebrà a través del Pla Avalem Joves Plus de Labora  que enguany ha atorgat 634.000€ per a la contractació de 36 persones sense ocupació a Alzira. Des del consistori han expressat que no era el que esperaven però afirmen que amb reunions com esta seguiran treballant per millorar i propiciar la contractació a Alzira.

Compartix la notícia

Deixa un comentari