Gómez respon a les crítiques de Noves Generacions respecte dels insectes

Davant les crítiques de les Noves Generacions del PP a l’alcalde d’Alzira per la presencia del mosquit tigre a la nostra ciutat, Diego Gómez, recorda que la lluita per acabar amb les plagues de mosquits  transcendeix l’àmbit local i que l’Ajuntament ja està duent a terme una campanya mancomunada per acabar amb el mosquit tigre i també mosca negra.

Gómez ha respost així Àlvaro Peris de  noves Generacions del Partit Popular que llançaven esta critica al primer edil, a qui acusen de passivitat davant les plagues d’insectes, al terme municipal.

L’alcalde d’Alzira ha assegurat que l’Ajuntament està treballant en una campanya que costa quasi 30mil euros a l’any, desmentint la passivitat davant estes acusacions.

Gómez aposta per fer campanyes d’informació per previndre el creixement de noves colònies de mosquits i que cada ciutadà puga evitar la seua presència, també a nivell particular.

El primer edil també ha recordat que fa poc més d’una setmana es va celebrar una reunió d’alcaldes de la comarca per tal de demanar a l’empresa que està realitzant la campanya que intensifique les tasques per fer front a les plagues que estan més presents amb al pujada de temperatures dels últims dies.

Escolta la notícia ací:

      Alzira Ràdio Informatiu Migdia 20-06-2019
Categories Política

Deixa un comentari