La gota freda afecta Alzira en Setmana Santa

La situació meteorològica que viurem al llarg del que queda de setmana Santa i Pasqua sembla ser irremediablement de pluges en tota la península.

I és que totes les previsions indiquen un episodi de gota freda que afectarà la nostra comarca així com gaire bé tots els punts de la nostra Comunitat i que en durà puges que podrien arribar a ser intenses en punts concrets. Este matí el nostre meteoròleg de referència, Jovi Esteve, ens ho ha explicat a El Dia Per Davant i poden escoltar-lo al posdcast del programa.

<a href=”https://www.ivoox.com/previsio-meteorologica-amb-jovi-esteve-18-d-039-abril-de-audios-mp3_rf_34634233_1.html” title=”Previsió meteorològica amb Jovi Esteve 18 d’abril de 2019″></a>

Per la seua part des de l’Ajuntament d’Alzira es fa una crida per la precaució davant la possibilitat de pluges i l’alcalde Diego Gòmez ha assegurat als micròfons de la ràdio pública, que des de l’Ajuntament estan coordinats tots els mitjans necessaris en cas d’emergències.

Recordar-los que Alzira ràdio emet en els espais publicitaris les recomanacions per actuar correctament en situació d’emergència i en cas de declarar-se una alerta, els informarem degudament.

Deixa un comentari