Gota freda en Setmana Santa

Enguany més que mai, La Setmana Santa Alzirenya mira al cel amb l’esperança que l’oratge done una treva i no es complisquen les prediccions . La gota feda és una seriosa amenaça per a un dels actes més multitudinaris com és la Processó de divendres Sant i a falta que canvien a última hora els models. Des de la Junta de Germandats asseguren que hi ha un pla B i que en cap cas es traslladarà a dissabte la processó del sant soterrar.

Abril és un més típic de pluges al nostre territori i ja hi ha experiència en haver de decidir que es fa en cas que amenace la pluja. Fa pocs anys va ploure intensament , però la processó es va celebrar igual, això si, amb molt menys públic i amb l’abandonament d’algunes confraries enmig del recorregut.

El president de la junta de Germandats i confraries, Vicent fàbregues, assegura que en qualsevol cas la decisió es prendrà a última hora. Fàbregues ha explicat un cas molt llunyà en el temps en que canviar la processó de dia no va resultar una bona idea. Per això  no es planteja ajornar-la a dissabte.

Deixa un comentari