fbpx

Grefusa finança joguets per a més de 200 menors d’Alzira en “Els seus drets en joc”Àudio 

Compartix la notícia

L’empresa líder en el sector de snacks i fruits secs col·labora en la campanya de Creu Roja “Els seus drets en joc” per a que cap xiquet o xiqueta es quede sense regals estos Nadals. Grefusa, a més, aportarà lots dels seus productes que es repartiran als xiquets i xiquetes de la província de València.

La campanya “els seus drets en joc” té l’objectiu de promoure els jocs i els joguets com a ferramenta educativa i de transmissió de valors en l’àmbit escolar, però també familiar. Amb este motiu, es repartiran els joguets, concretament, a 210 famílies de la nostra ciutat.
En el context de la crisi sociosanitària de la Covid 19, el número de famílies vulnerables que requerixen l’ajuda de Creu Roja ha augmentat, per la qual cosa, Grefusa ha decidit reforçar la seua col·laboració, que va començar en 2015.

Recorden que qualsevol persona pot fer la seua aportació en esta campanya mitjançant la donació de joguets o de donacions econòmiques. Els joguets han de ser nous, per motius d’equitat, no bèl·lics i no sexistes i, preferentment, educatius i mediambientalment sostenibles. Escoltem Jesús Martí, relacions externes de Grefusa i Vicent Chambó, tècnic de Creu Roja Joventut i Voluntariat, en El Dia per Davant:

      campanya-sus-derechos-juego-2-desembre_md_61269077_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari