Homenatge a afussellats a Paterna

L’Ajuntament d’Alzira convoca demà una acte d’homenatge en memòria dels alzirenys i alzirenyes afusellats a Paterna. L’acte consistirà en la inauguració d’un monòlit amb les inscripcions dels alzirenys i alzirenys, les restes de les quals s’han recuperat a les fosses comunes de Paterna.
Tot i que les restes ja han estat recuperades, a l’acte de demà es pretén fer un homenatge a estes persones i mantindre-les en el record. El monòlit s’instal·larà al Panteó dels caiguts per la llibertat i l’acte comptarà amb l’assistència del Diputat de memòria històrica, Ramiro Ribera. La regidora de patrimoni, Isabel Aguilar explicava l’objectiu d’este homenatge.

L’acte tindrà lloc demà a les 12.30 al cementeri municipal d’Alzira. Recordem que a més continuen buscant-se familiars de persones afusellades, les restes dels quals han aparegut en les fosses comunes de Paterna i que no han estat reclamades per les seues famílies. Entre ells, quatre alzirenys, Salvador Cucarella Tormo, Enrique López, Antonio Martinez Garcia i Francisco Montalbá.

Deixa un comentari