Homenatge a Juan Beteta DolzÀudio 

Compartix la notícia

Juan Beteta Dolz va faltar ahir als 55 anys víctima de l’ELA. Juan va dirigir durant deu anys partits de Divisió d’Honor de futbol sala així com una Supercopa i una semifinal de lliga. Va ser jugador de la UD Alzira i de lliga d’empreses i falles de futbol sala, on també xiulà múltiples encontres de totes les categories. Va ser instructor de regles de futbol sala en la Delegació de la Ribera.

Per a recordar la seua figura, en Àrea Esportiva entrevistem el president de la penya madridista que porta el seu nom, José Luis Navalón; la seua parella durant nou anys en la màxima categoria del futbol sala, Vicente López; el regidor d’esports amb qui s’inaugurà la seua penya, José Andrés Hernández; l’últim regidor d’esports amb qui va treballar Juan, Eliseo Candela; el president de la UD Alzira, Juan Antonio Sanjuán; el del Nítida Alzira FS, Vicent Fontana i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

      area-esportiva-5-setembre-2019_md_40929946_wp_1

Ir a descargar

– La FFCV realitzarà demà un clínic de futbol femení al camp de Venècia. Hem finalitzat el programa parlant del clínic i del futbol femení de la UD Alzira amb el seu director i entrenador del primer equip, Juanpe Martín.

Compartix la notícia

Deixa un comentari