fbpx

Hui, homenatge a les víctimes del Covid

Compartix la notícia

Alzira s’unix esta vesprada a l’homenatge estatal en honor a les víctimes de la covid-19 amb un acte institucional que estarà presidit per les autoritats municipals però on també participaran tots els partits polítics de la ciutat a excepció de VOX. Esta vesprada es presentarà l’esbós d’una escultura homenatge que ha realitzat l’artista local, Nacho de la Torre, i que podria situar-se en un futur en algun lloc de la ciutat.
La Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Alzira ha acordat el manifest que es llegirà esta vesprada no sols per a honrar a les persones que han perdut la vida sinó també en honor al personal sanitari i de serveis que ha estat en primera línia de batalla contra la malaltia. L’homenatge comptarà també amb el testimoni d’una persona que ha patit la malaltia i amb les famílies de les sis víctimes mortals que ha tingut la nostra ciutat.

El partit polític VOX Alzira no participarà en l’acte ja que qualifica l’homenatge com una expressió propagandística i ee suma al seu equivalent a nivell nacional en l’acusació al govern autonòmic i nacional de falta de transparència i d’una gestió ineficaç de la pandèmia.

En este sentit, el partit d’ultra dreta acusa l’Ajuntament d’Alzira de donar suport a un govern que al seu parer està amagant dades dels morts per covid-19 a l’Hospital de la Ribera i que no ha dotat el personal sanitari del material suficient per a protegir-se del virus. És per això que VOX no estarà present en l’acte d’esta vesprada però sí demana a l’Ajuntament que s’erigisca un monument en homenatge a les víctimes.

L’acte es durà a terme a partir de les 20 h. a la plaça del Carbó. Des del consistori s’ha convidat a diverses associacions i entitats de la ciutat a participar i també es convida a la resta de la ciutadania. No obstant això, l’aforament estarà limitat i caldrà seguir les normes de seguretat imposades per les autoritats.

Escoltem l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

      acte-institucional-commemoracio-les-vicitimes-de_md_53999964_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari