fbpx

Homenatge a víctimes per covid i al personal sanitari

Compartix la notícia

Alzira retrà homenatge este dijous a les víctimes de la covid-19 i al personal sanitari. L’acte estarà presidit pels portaveus de les agrupacions polítiques de la ciutat que llegiran un manifest comú i pels familiars de les 6 víctimes mortals que ha tingut Alzira. A més, també hi haurà el testimoni d’una persona que ha passat per la malaltia i es farà un minut de silenci com una expressió de dol pels damnificats.

L’homenatge serà un acte senzill i solemne que tindrà com a banda sonora el so d’un grup de violins. A més, es presentarà l’esbós d’una escultura feta per un artista local en commemoració a les víctimes que podria convertir-se en una realitat en un futur i establir-se en algun parc o redona de la ciutat.

L’Ajuntament d’Alzira ha convidat diverses associacions i entitats locals i a totes les famílies que han patit la malaltia en primera persona. A més, l’homenatge, que es durà a terme este dijous, 16 de juliol a les 8 de la vesprada a la plaça del Carbó, està obert a tot el públic. No obstant això hi haurà un control de l’aforament i es controlarà que es complisquen les mesures de seguretat.

Ací podeu escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-15-juliol-2020_md_53959194_wp_1
Ir a descargar  

Compartix la notícia

Deixa un comentari