L’Hospital de la Ribera ha incorporat un armari intel·ligent

Compartix la notícia

L’Hospital de la Ribera ha incorporat un armari intel·ligent que associa el material quirúrgic amb la història clínica del pacient de manera automàtica. L’armari controla les caducitats dels productes, proporciona material esterilitzat i genera ordres automàtiques de reposició. L’Hospital de la Ribera és un dels primers centres públics del país que utilitza este sistema de emmagatzematge.

L’hospital riberenc s’avança així a la futura incorporació a Espanya de la legislació que obligarà al registre digital dels materials quirúrgics implantats a tots els centres hospitalaris. Este armari intel·ligent enregistra en les històries clíniques del pacient la informació del material implantat en cada cirurgia, ja siga el model, el número de sèrie, el fabricant o, fins i tot, data de fabricació.

A més, l’armari disposa d’un sistema pioner de monitoratge vinculat amb el Departament de Compres de l’Hospital de la Ribera que proporciona a l’instant informació de tots els moviments d’eixida i existència dels productes que emmagatzema. També genera ordres de reposició automàtiques, la qual cosa permet a l’Hospital assegurar-se en tot moment la disponibilitat d’un producte.

Escolta l’informatiu complet ací:

      informatiu-migdia-9-juny-2020_md_51890514_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari