Hui, el Dia de les Llibreries, es publica “Maruc i el fantàstic món de les llibreries”

Hui, 13 de novembre, és el Dia de les Llibreries i es publica “Maruc i el fantàstic món de les llibreries”, un conjunt de dotze contes en favor d’estos establiments i dels professionals que hi treballen. Està editat per l’alzirenya María Calvo, actualment regidora d’Educació, i il·lustrat pel també alzireny Toni Espinar. Es tracta d’un homenatge a les llibreries en forma, precisament, de llibre.

Segons ha explicat l’editora, María Calvo, en els micròfons d’El dia Per Davant, la idea d’este projecte va nàixer fa 5 anys, quan la Llibreria Samaruc celebrava el seu 15 aniversari. Amb este motiu, el que volien era fer un regal als amics i amigues de Samaruc, però, el projecte va anar evolucionant fins a convertir-se en el llibre que hui es publica.

En ell, s’han reunit dotze veus destacades de la narrativa valenciana actual i han creat dotze contes ambientats en diverses llibreries de la geografia valenciana. El personatge, anomenat Maruc, apareix en totes les històries i porta de la mà als lectors i lectores a descobrir la magia de les llibreries. Així ho ha explicat l’editora del projecte, María Calvo:

      maruc-i-fantastic-mon-les-llibreries_md_60356030_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari