fbpx

Hui es commemora el Dia Mundial de l’Al·lèrgiaÀudio 

Compartix la notícia

El 8 de juliol se celebra el Dia Mundial de l’Al·lèrgia, amb l’objectiu de conscienciar la població de la importància d’educar per a la prevenció de les malalties causades per les al·lèrgies, així com de la recerca de tractaments efectius que milloren la qualitat de vida de les persones que les pateixen.

Les al·lèrgies són reaccions exagerades del sistema immunològic que, a l’estar en contacte amb certes substàncies, es troben en l’ambient com pols, àcars, animals, plantes, certs aliments, picades d’insectes i alguns fàrmacs, poden provocar reaccions al·lèrgiques en les persones.
Les al·lèrgies poden provocar molts símptomes, però no en totes les persones es manifesta de la mateixa manera. Els símptomes freqüents són picor, esternuts, enrogiment i inflamació de la zona afectada, secreció nasal o trastorns més severs com l’asma i alteracions de l’aparell respiratori. Per evitar l’aparició d’alguns símptomes, el més recomanable és no estar en contacte directe amb certs agents al·lèrgens com la pols, el pol·len, els àcars i certs aliments, pèls d’animals i alguns fàrmacs. En persones que hagen estat diagnosticades com al·lèrgiques és important mantindre una bona higiene a la llar, però evitant l’ús de certes substàncies químiques que puguen desencadenar al·lèrgies. La Doctora Gemma Jorro és cap del servei d’al·lergologia de l’hospital de la Ribera i a més dels tractaments, també aconsella l’ús de la mascareta per a les persones que pateixen al·lèrgia. Així ho contava a El dia per davant.

      dia-mundial-l-039-alergia-8-juliol-de_md_53464025_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari