fbpx

Hui es presenta el llibre “15 dones valencianes”

Compartix la notícia

L’Arxiu Municipal d’Alzira acull esta vesprada la presentació del llibre “15 dones valencianes”. Un llibre que pretén divulgar la biografia de quinze dones que, al llarg de la història, han estat doblement invisibilitzades. D’una banda, per valencianes i d’altra banda per dones. La presentació comptarà amb la presència d’una de les autores de l’obra, Laura Peris així com també del seu editor, Antoni Furió.

“15 dones valencianes” és un llibre recopilatori de 15 assajos escrits per quinze investigadors i investigadores que apropen al lector la història de dones diferents de totes les classes socials i diverses èpoques històriques però les vides de les quals són de referència. L’objectiu des de la regidoria de igualtat de l’Ajuntament d’Alzira és acostar a la ciutadania alzirenya la història des d’una nova perspectiva.

L’acte, que s’engloba dins de la programació cultural del 9 d’octubre, es durà a terme a les 19:30 de la vesprada a l’Arxiu Municipal amb aforament limitat. Escoltem la regidora Marina Mir en l’informatiu.

      informatiu-migdia-14-d-octubre-2020_md_57928047_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari