fbpx

Hui ha començat la XII Setmana de l’Economia d’Alzira a la Casa de la Cultura

Compartix la notícia

La XII Setmana de l’Economia ha començat amb una conferència sobre actitud, a càrrec de l’expert en màrqueting Isma Garcia. Esta matí el regidor d’Hisenda, Albert Furió, junt amb el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raúl Tudela, han inaugurat la que serà la dotzena edició d’esta setmana temàtica. Esta vesprada tindrà el torn de paraula la catedràtica Vanessa Campos que parlarà sobre l’economia del bé comú.

Des de hui fins al pròxim divendres, la Casa de la Cultura acollirà diferents ponències i taules redones al voltant de temes d’actualitat que envolten l’economia. La pretensió final d’esta setmana és menejar l’economia de la ciutat i posar en contacte demandants de feina amb empreses que busquen treballadors. De fet, enguany, la segona planta de la Casa de la Cultura es consolidarà dijous en un espai d’entrevistes en viu.

Des de l’Ajuntament es destaca la presència del conegut economista José María Gay de Liébana dimecres, així com la de l’assessora en assumptes europeus de Ximo Puig, Carolina Punset. A més, el regidor d’Hisenda, Albert Furió, ha destacat que “la Setmana de l’Economia tractarà un dels temes més preocupants dels nostres temps, el canvi climàtic”.

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari