fbpx

Hui i demà gaudirem d’Art al carrer

Compartix la notícia

A més d’una nova plaça del Regne, la ciutadana alzirenya i de la comarca podran gaudir este cap de setmana de diferents esdeveniments culturals i de cura del medi ambient a la nostra ciutat.

El Festival d’Art al Carrer 2020 aterra esta vesprada amb diferents espectacles de dansa, circ, teatre i música. El dibuix també estarà present amb les Jornades d’Il·lustració Alzira 2020. Més música amb el Concert en honor a la Verge del Lluch d’Alzira per l’agrupació Ibn Jafadja. I natura, el diumenge amb la campanya Mans al Riu 2020.

Art al Carrer dona el tret d’eixida esta vesprada a les 18 h. amb una batucada a la Plaça Major i finalitzarà demà dissabte amb un espectacle de circ a la plaça de la Generalitat a les 22 h. Dins de la programació destaquen algunes obres d’estrena absoluta com Roda de Marea Danza o Ahá! Circo de Alas Circo.

La il·lustració i la música inundaran també demà dissabte el carrer Escoles Pies amb la presència de 15 il·lustradors i il·lustradores que dibuixaran en directe per a la ciutadania amb l’acompanyament musical de les djs GUERRILLA XHEN. Les jornades finalitzaran a les 20:30 h. amb una perfomance de percussió corporal mesclada amb body art. Escoltem l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en l’Informatiu.

      informatiu-migdia-25-setembre-2020_md_57042609_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari