Hui i dijous, donació de sang

Hui comencen les donacions de sang del mes de maig a la nostra ciutat. Esta vesprada al Cercle Alzireny ‘La Gallera, professionals del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana es traslladen a Alzira per a una primera cita que pot salvar vides. La sessió de donació començarà a les 16.30 hores i finalitzarà a les 20.30 hores, al carrer Escoles Píes, número 1.

Cal recordar que la solidaritat pot salvar moltes vides i per a ser donant només s’ha de tindre entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 quilograms. A més, tot i que ens trobem en una situació excepcional a causa de la pandèmia, la directora del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, Cristina Arbona, ha recordat als micròfons d’’El Dia Per Davant’ que és un procediment segur i que aquells que han passat la malaltia també poden donar la seua sang:

D’altra banda, ha assenyalat que, tot i que qualsevol donació és de vital importància, ara mateixa les reserves de sang A+ i B- es troben descompensades. Per això, si el seu grup es correspon és fonamental la seua col·laboració.

Deixa un comentari