Hui, vacunació contra la covid fins les 19.30 h.

Continua hui la vacunació a Alzira, el casal Fester tant hui com demà obrirà les seues portes per a la vacunació masiva. Des de les 9 del matí i fins les set i mitja de la vesprada, tota aquella persona que ha estat citada i no s’ha vacunat quan li tocava, ho podrá fer acudint amb el dni i la tarjeta SIP, i sense cita prèvia durant estos dies.
Actualment, un total de 3.857.749 persones han rebut ja una dosi de la vacuna contra el coronavirus en la Comunitat Valenciana. A més, en estos moments, compten amb la pauta completa d’immunització 3.275.930 persones.
D’altra banda, els contem que la Conselleria de *Sanitat ha reduït de huit a quatre setmanes el termini que ha de transcórrer per a vacunar a les persones de 65 anys o menys que s’han contagiat de coronavirus i han superat la malaltia, la qual cosa representa en este cas la pauta completa.
També es reduix de huit a quatre setmanes el temps que han d’esperar aquelles persones que després de rebre la primera dosi de la vacuna es van infectar de coronavirus.
Així, quatre setmanes després des de l’inici de símptomes o el diagnòstic de la malaltia podran rebre la segona dosi.
D’esta manera s’acurta el període actual d’espera, la qual cosa permetrà continuar avançant amb major agilitat en l’objectiu d’estendre en el menor temps possible la cobertura amb pauta completa, que és la que garanteix una millor protecció, en general, enfront de la malaltia i, en particular, enfront de les noves variants de la malaltia.

Deixa un comentari