fbpx

Huit nous casos de Covid a la Ribera

Compartix la notícia

El departament de la Ribera ha comunicat hui 8 nous casos positius de covid-19. D’esta forma, ja són 15 els nous contagis que s’han produït a la comarca en les dos últimes setmanes. Tot i això , l’hospital afronta una possible onada de nous contagis amb 7 nous respiradors que ha rebut per part de Conselleria.

La Comissionada de Presidència de la Generalitat per al subministrament de material sanitari enfront de la COVID-19, María José Mira, ha anunciat que els primers respiradors invasius de fabricació valenciana ja estan en hospitals de la xarxa pública de la Comunitat Valenciana i en estos moments es troben en fase d’instal·lació i posada en marxa.

María José Mira ha recordat que la Generalitat va encarregar 100 respiradors invasius, ampliables fins a 500, en l’aliança formada per les empreses valencianes Temel i Power Electronics. D’estos equips, s’han distribuït ja 90 entre els departaments sanitaris valencians i els restants deu s’entregaran el dimarts.

Els respiradors reforçaran la capacitat dels hospitals per a l’atenció a malalts en les unitats de vigilància intensiva, si fora necessari. En estos moments, només hi ha quatre pacients amb COVID en les UCI dels hospitals valencians, enfront dels quasi 400 que va arribar a haver-hi en els pitjors moments de la pandèmia, a principis del mes d’abril.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-21-juliol-2020_md_54155601_wp_1
Ir a descargar
 

Compartix la notícia

Deixa un comentari