IAN de Psique llança el programa PsiCOVIDa dirigit a personal sanitari
Este projecte tracta de garantir el benestar emocional d’aquells i aquelles que es troben en primera línia en la lluita contra la pandèmia

La directora del centre IAN de PSIQUE, Marián Martín, ubicat a la plaça major d’Alzira, ha presentat el programa PsiCOVIDa, dirigit al personal sanitari que precise de ferramentes per a reconduir millor el malestar que els està produint aquesta situació, sense precedents, amb la Covid-19.

Este projecte tracta de garantir el benestar emocional d’aquells que es troben a primera línea en la lluita contra la pandèmia. El programa d’esta iniciativa, consta de deu sessions de caràcter individual, on es pretén superar els bloquejos i barreres que pateixen estos professionals sanitaris i, posteriorment, treballaran en conjunt amb grups reduïts.

La psicòlega, Marian Martín, recorda que este grup de professionals s’enfronta diàriament a situacions crítiques que, de vegades, no saben com gestionar i necessiten ajuda professional per tal de continuar endavant. Això ho ha explicat la directora del centre en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari