fbpx

IDEA comença amb els comerços d’Alzira un servei de repartiment a domicili

Compartix la notícia

IDEA llança un servei de repartiment a domicili per als comerços locals de repartiment a domicili, que començarà demà, dimecres 25 de març.

Conscients de la difícil i insòlita situació per la que estan passant els comerciants, el departament de IDEA ha encetat una campanya en coordinació amb el comerç, per al servei de repartiment a domicili, una acció que pot resultar de molta utilitat en este moment. Els comerços interessats a participar han de comunicar-ho abans de demà dimecres, moment en el que es publicarà la relació de comerços participants a les xarxes socials i WhatsApp.

Els establiments poden oferir dos tipus de servei: comanda i recollida en establiment o entrega a domicili. La gestió de comandes i repartiment serà directament entre client i comerç, és a dir, que cada botiga s’encarregarà de fer els seus repartiments, com ha explicat la directora de IDEA, Carmen Herrero.

A l’espera de donar solucions  a la resta de comerços, que no són de primera necessitat, Carmen Herrero ha recordat també que molts restaurants i bars estan fent entrega de menjar cuinat a domicili, una opció molt recomanable per no haber de fer compres i evitar també accidents domèstics , especialmente a les persones majors o amb mobilitat reduïda.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-24-marc-2020_md_49245256_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari