IDEA convoca un curs d’atenció sociosanitària a domicili per a persones aturades

L’agència local IDEA ha obert la inscripció d’alumnat i professorat per a un curs de formació professional d’atenció sociosanitària en domicili. Es tracta d’un curs destinat a persones aturades, tot i que l’agència també oferix fins a deu cursos per a autònoms i treballadors.

La Formació Professional per a l’Ocupació que impartixen en IDEA va destinada a totes aquelles persones que estan en situació de desocupació i que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements en una determinada ocupació. El curs d’ajuda a domicili comença el pròxim 28 de gener i es prolonga fins a finals de juliol. És per a persones aturades i es farà durant el matí. En cada curs poden participar un màxim de 15 alumnes. A més, tots els cursos compten amb certificats de professionalitat i porten incloses pràctiques no laborals en empresa.

La convocatòria està oberta fins al pròxim 16 de gener. D’altra banda, al llarg de l’any, des d’IDEA s’oferiran fins a deu cursos destinats a treballadors i autònoms amb algunes places reservades per a les persones desocupades.

Deixa un comentari