fbpx

IDEA firma els Estatuts de la Xarxa Valenciana d’Entitats Proveïdores d’FPO

Compartix la notícia

L’Agencia de Desenvolupament Local IDEA va acollir la passada setmana la signatura dels Estatuts de la Xarxa Valenciana d’Entitats Proveïdores de Formació Professional per a l’Ocupació (FPO), on estan involucrats 14 entitats entre les que es pot trobar al LABORA, dos diputacions, deu ajuntaments i una mancomunitat. L’objectiu és enfortir la cooperació entre els proveïdors d’FPO en participar en l’aprenentatge mutu.
La xarxa també s’ocuparà de l’assessorament i desenvolupament de capacitats per a augmentar la qualitat i l’atractiu de la provisió d’FPO. La xarxa ha de promoure i fomentar l’ús efectiu dels instruments de finançament de la Unió Europea (UE), així com donar suport a la implementació i difusió d’eines i iniciatives rellevants de la UE en el camp de l’FPO, sempre que siga possible en l’idioma nacional o en els idiomes nacionals.
A més, també pretén involucrar i arribar a proveïdors d’FPO que encara no contribueixen o es beneficien de la cooperació europea.
L’alcalde d’Alzira i regidor d’Ocupació, Diego Gómez, assegura que la creació d’esta xarxa serà un instrument molt útil per crear sinergies en la recerca d’ocupació .

Compartix la notícia

Deixa un comentari