IDEA ha gestionat en 2018 5 milions d’euros per a la generació de llocs de treballs i de formació

IDEA ha gestionat en 2018 5 milions d’euros per a la generació de llocs de treballs i cursos de formació, vora quatre voltes més que en 2015. 10.600 persones s’han beneficiat dels serveis d’idea, 2.500 en 23 programes de formació on s’han invertit dos milions d’euros, 3000 en orientació laboral o 1.300 de comerços. S’han donat 79 ajudes a emprenedors, 12 dels quals han gaudit de la campanya 12 mesos, 12 empreses. L’alcalde i nou regidor de comerç s’ha mostrat satisfet de l’activitat d’IDEA perquè millora la qualitat de vida de la ciutadania.

L’escola de comerç és altre dels avanços així com la consolidació de la Biosfira i el concurs de la reganyà, el qual ha posat com a exemple per a promocionar altres productes o sectors. El tardeo és una de les iniciatives que a banda que funciona bé, es vol potenciar.

Altra de les oficines de què s’està especialment satisfet és l’SMAC, el Servei Administratiu de Mediació, Arbitratge i Conciliació que ha gestionat 542 demandes a tota la comarca i s’han obtingut 2’6 milions d’euros en indemnitzacions. L’alcalde ha alabat la iniciativa que va posar en marxa el regidor José Luis Palacios.

La fira comercial Alzira Oberta tindrà lloc enguany del 18 al 20 d’octubre a l’avinguda dels Sants Patrons, separada de la festa de Moros i Cristians com es venia fent fins ara.

Entre els reptes de futur, Gómez es marca el de baixar l’atur de 3.000 persones encara que Alzira siga la segona ciutat després de València que més l’ha reduït.

Es va a conversar amb empreses per a acordar bonificacions d’impostos per creació de treball o cursos de formació per a llocs de treball que les empreses consideren que són necessaris. En l’últim conveni signat amb l’empresa Autal, tres dels deu alumnes que participaren en el curs de mecànic de camions s’han quedat a treballar.

 

Imatge  Ceeivalencia.emprenemjunts.es

Deixa un comentari