IDEA impulsa una xarrada de networking per a aprendre a captar clients a través d’Internet

Idea realitzarà una nova sessió de networking empresarial sobre captació de clients a internet dirigida a empresaris, pimes i emprenedors La periodista i experta en màrqueting digital, Gemma Mateos, realitzarà una conferència.

La jornada serà el 24 de novembre, de 14 a 17 hores, a la Casa de la Cultura i cal fer inscripció per a participar. Esta iniciativa pretén facilitar el contacte entre les empreses valencianes de la comarca de la Ribera Alta i donar a conéixer, de prop, els productes i serveis de les empreses més pròximes del territori, Diego Gómez, alcalde d’Alzira.

El programa s’estructurarà en dues parts. En primer lloc, a les 14.10 hores, es durà a terme la conferència «Com atrapar (i no soltar) el teu client en Internet», a càrrec de la periodista i experta en màrqueting digital, Gemma Mateos. Després les 15.30 hores, començarà la sessió de networking empresarial, que estarà dinamitzada per Jordi Tormo, tècnic de promoció econòmica del CEEI d’Alcoi. Esta nova sessió de networking impulsada per Idea Alzira oferix als assistents la possibilitat de realitzar contactes amb altres empresaris i pimes presents. La inscripció es pot fer a Idea. Hi ha 70 places disponibles per a la jornada i tan sols 35 places per a la sessió de networking.

Deixa un comentari