IDEA llança el projecte d’inserció sociolaboral “El teu itinerari 2020”

Compartix la notícia

IDEA facilitarà la inserció sociolaboral de 100 persones en risc d’exclusió social amb el projecte “El teu Itinerari Vital 2020”. A través del programa, es farà un itinerari personalitzat a cada participant que durarà tres mesos i passarà per quatre fases: acollida, formació, entrenament i orientació, amb l’objectiu final d’aconseguir una ocupació. Els participants seran seleccionats amb el suport del departament de Serveis Socials.

Cada itinerari comptarà amb un diagnòstic inicial individualitzat mitjançant una entrevista prèvia per a detectar les dificultats en l’accés a l’ocupació de cada persona. Finalitzada esta fase d’observació prèvia, s’establiran una sèrie d’objectius per a assolir amb cada participant i una programació de treball amb els suports necessaris.

El programa, que està finançant pel fons social europeu i la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, compta amb la participació d’un coordinador, orientadors laborals, psicòlegs, tècnics docents i personal administratiu. Escoltem l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-19-d-octubre-2020_md_58121405_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari