IDEA llança quatre nous cursos de formació professional per a persones desocupades

IDEA llança este mes noves ofertes dins del programa de Formació Professional per a l’Ocupació. Es tracta de quatre cursos de formació en les branques de l’ocupació domèstica, l’atenció sociosanitària i la cuina. En cada curs, impartit de dilluns a divendres, poden participar 15 persones desocupades inscrites com a demandants d’ocupació en Labora.

El curs d’Ocupació Domèstica comença el 26 de gener de 9:15 a 13:15. Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili començarà el 30 de gener de 9:15 a 14:15. El 31 iniciaran els cursos restants. Operacions Bàsiques de Cuina de 9:30 a 13:30 i Atenció Sociosanitària de Persones Dependents en Institucions Socials de 15 a 19:30. Cristina Alcúdia, tècnica de Formació d’IDEA, explica que l’objectiu dels cursos és la inserció laboral.

Els cursos FPO conduixen a l’obtenció d’un certificat de professionalitat en la branca escollida. Els dos cursos sociosanitaris exigixen graduat en ESO o FP, però els altres no necessiten formació reglada. Per a inscriure’s, cal accedir al web de Labora i buscar el curs que ens interesse. IDEA telefonarà les persones inscrites per seguir amb el procés. El termini acaba el dia 25 per al curs d’Ocupació Domèstica i el 27 per a la resta.

Deixa un comentari