Idea obri el termini per a participar al programa “12 mesos, 12 empreses” durant 2022

Idea obri el termini per a participar durant 2022 en el programa de dinamització empresarial i comercial «Alzira: 12 mesos, 12 empreses». Un programa que té com objectiu impulsar de manera directa una nova empresa d’Alzira, constituïda en els cinc últims anys, a través d’un pla de màrqueting.

L’actuació preveu dotar d’eines de màrqueting a les noves empreses i projectes de negoci amb l’objectiu d’afavorir-los i impulsar-los en les fases inicials. La instància i documentació en La Clau demanant cita prèvia o a través del portal de la ciutadania del web de l’Ajuntament d’Alzira, i es buscarà en el catàleg el tràmit «Alzira, 12 mesos, 12 empreses». L’ajuda que rebran les empreses seleccionades consistirà en el llançament i promoció de l’empresa seleccionada durant 1 mes del pròxim any. Ho explica l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez

L’ajuda suposa la concessió d’un pack de llançament i el suport de dos professionals encarregats de formar-los i promocionar-los a través de xarxes socials. El pack de llançament inclou un video de llançament de l’empresa i un pack de 10 fotografies.Les empreses seleccionades hauran de participar, així mateix, en diverses jornades professionals, de la Setmana de l’Economia y a les jornades i actes organitzats per l’Ajuntament d’Alzira relacionats amb l’activitat empresarial.

Deixa un comentari