Idea obri la convocatòria de tres cursos formatius sobre xarxes d’ordinadors, ciberseguretat i el sistema operatiu Linux
Estos cursos CISCO, que formen part del programa Mentor, tenen una duració de 5 mesos, els dos primers, i de 4 mesos, el tercer

Estos cursos CISCO, que formen part del programa Mentor, tenen una duració de 5 mesos, els dos primers, i de 4 mesos, el tercer, i un preu de 120€ i 96€, respectivament. El termini per a inscriure’s finalitzarà el pròxim 29 de gener.

El primer dels tres cursos és el de Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d’ordinadors, el qual consta de 3 mòduls de cinc mesos que giren al voltant de la planificació i implementació de xarxes menudes. El segon curs, CyberOps Associate, formarà l’alumnat en ciberseguretat. Per últim, el tercer curs és del sistema operatiu Linux i serà en anglès.
Per a incriure’s, s’ha d’acudir a l’aula Mentor d’Alzira, ubicada en Ronda d’Algemesí, número 4. Les places són limitades i es poden pagar en un únic pagament o fraccionat en dos. Escoltem ací l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-21-gener-2021_md_64270937_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari