Idea organitza un monogràfic on-line sobre formes col·laboratives de buscar treball

Tècnics del projecte La Ribera Impulsa presentaran una nova manera d’afrontar la cerca d’ocupació a través de mètodes col·laboratius com el projecte La Ribera Impulsa 4.0. El monogràfic serà a les 10:00 hores i es podrà visualitzar mitjançant la plataforma Zoom o pel Facebook d’Idea.

Segons afirmen des de La Ribera Impulsa, els objectius d’esta conferència són motivar el treball col·laboratiu i donar a conèixer el projecte La Ribera Impulsa 4.0, ja en la seua 5a edició, com a exemple de la cooperació amb altres persones per a trobar ocupació o objectiu professional, compartint recursos, ofertes i experiències.

Estes jornades sobre temes d’orientació laboral, formació i ocupació són gratuïtes i l’assistència és lliure. Per accedir-hi, és necessari inscriure’s des del Portal d’Ocupació d’IDEA. Després de cada sessió, les xerrades es podran vore des del seu canal de Youtube i, una vegada finalitzat el calendari anual, els i les assistents rebran una acreditació on s’indicaran les sessions a les quals s’ha assistit i la durada de les mateixes. Escoltem la responsable d’ocupació de La Ribera Impulsa, Marga Ríos, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-19-gener-2021_md_64121339_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari