Idea organitza un monogràfic on-line sobre intel·ligència emocional
Pedro Fernández i Jesús Teruel, d’Álamos, seran els encarregats de presentar esta xarrada

Es tracta d’una xarrada a càrrec d’Álamos, empresa alzirenya dedicada a la creació d’espais que ajuden a enfortir l’esperit d’equip en l’àmbit laboral. La ponència du per títol “Intel·ligència emocional als temps actuals” i serà el segon monogràfic d’esta setmana, després del de hui. La cita és demà, dijous 25 de febrer, a les 10:00 hores, a través de la plataforma Zoom o al Facebook d’Idea.

Pedro Fernández i Jesús Teruel, d’Álamos, seran els encarregats de presentar esta xarrada telemàtica organitzada per Idea. Segons han explicat, serà un taller en el qual es parlarà de la importància d’estar presents, atents i conscients en cadascuna de les diferents àrees de la vida i, sobretot, en els temps que corren. Pedro Fernández ha assenyalat que donarà eines als i les assistents per a que puguen abordar els seus pensaments negatius i eixir dels mateixos. L’escoltem:

Ir a descargar

Recorden que estes jornades són gratuïtes i l’assistència és lliure. Per accedir-hi, és necessari inscriure’s des del Portal d’Ocupació d’IDEA.

Deixa un comentari