IDEA posa en marxa cinc cursos de Formació Professional per a l’Ocupació

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, posa en marxa cinc cursos de Formació Professional per a l’Ocupació. Són cursos de cuina, de serveis de bar i cafeteria, d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i del nivell B1 d’anglès. Esta formació professional està dirigida a persones desocupades, inscrites com a tal en Labora, per tal de facilitar la seua inserció en el mercat laboral i promocionar l’autoocupació.

Segons ha explicat Cristina Alcudia en El Dia per Davant, els cursos es dividixen en dos nivells: en el nivell 1, per al qual no es requerix cap formació, està el curs d’operacions bàsiques de cuina i al nivell 2, per al qual es requerix l’ESO o una Formació Professional, està el curs de cuina, el d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, el de serveis de bar i cafeteria i el d’anglès, l’únic per al qual ja no hi queden places. En cada curs, poden participar un màxim de 15 persones i tots els cursos compten amb certificat de professionalitat i pràctiques en empreses.

Per participar en estos curos, cal sol·licitar-ho mitjançant el web de Labora, accedint a Punt Labora i seleccionant el curs al qual es vulga assistir. El termini acaba el pròxim diumenge, 17 de gener. Escoltem Cristina Alcudia en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari