IDEA promou 80 mobilitats de pràctiques a Europa a través dels programes Erasmus+

A tota Europa hui es celebra el Erasmus Day 2021. Una cita que a Alzira arriba de mà de la l’Agència IDEA. En un esdeveniment en línea, les persones participants en el programa de mobilitat Erasmus alzireny han tingut ocasió de contar al públic les seues experiències. Unes experiències que també s’han vistes transformades per la pandèmia.

Cada any, Alzira realitza una mitjana de 80 mobilitats, entre alzirenys que viatgen a altres ciutats d’Europa a realitzar pràctiques professionals i veïns europeus que venen a viure la seua experiència Erasmus+ a la capital de la Ribera Alta. Tot i que, amb alguns canvis, els programes de mobilitat no s’han aturat durant la pandèmia. Carmen herrero, directora de l’Agencia IDEA.

Esta vesprada a les 17h IDEA té una nova cita per a continuar amb la celebració del Erasmus Day. En esta ocasió, es tracta d’una trobada virtual amb agències i insitucions educatives de tota Espanya que participen al programa Erasmus+. Carmen Herrero també prendrà la paraula a este “café viatger” per a contar l’experiència d’Alzira en mobilitat europea.

Deixa un comentari