IDEA va gestionar 8,8 milions d’euros per a generar ocupació al 2021

L’agència Idea ha gestionat vuit milions vuit-cents mil euros per a generar ocupació al llarg del 2021. Este la principal dada que oferix la memòria del departament pel que fa a l’any passat, on s’ha arribat a una xifra record tant pel que fa a la gestió com per les 12.000 persones sobre les que ha tingut impacte la gestió d’este departament que té com a objectiu augmentar la ocupabilitat, millorar el perfil professional de la ciutadania i reduir l’atur.
La gestió de Idea abarca cinc sectors fonamentals, el primer la formació amb 14 programes en marxa durant l’any passat. L’orientació i intermediació laboral que ha aconseguit la formalització de 144 contractes. En el sector empreses, des d’Idea s’ha ajudat a 50 nous emprenedors i s’ha creat l’oficina de digitalització amb col•laboració amb la Cambra de comerç. D’altra banda l’oficina de projectes europeus que ha gestionat 35 projectes i ha aconseguit la mobilitat d’un centenar de persones en diversos països. El cinqué pilar del treball de Idea és el comerç i la promoció econòmica. Al 2021, es compta ja amb més de 500 comerços adherits a la targeta “Alzira és comerç” i s’han gestionat 150 mil euros en bons de comerç. La gestió de Idea ha mobilitzat més de vuit milions vuit-cents mil euros de recursos, el 77 per cent de subvencions d’altres administracions i consolida l’agència d’ocupació com a referent a la Comunitat Valenciana.
Amb estos resultats de gestió, l’objectiu és continuar treballant en les línies estratègiques de foment d’ocupació, i en este aspecte, l’alcalde ha volgut destacar el programa de formació El Teu itinerari vital. Un programa que ha estat destacat com a punter en tota la comunitat valenciana per tal de facilitar la reinserció de les persones aturades al món laboral.
L’objectiu, en última instància és rebaixar les dades d’atur a Alzira, tot i l’increment d’este mes i les dificultats que l’economia augura per a la pròxima tardor, l’alcalde s’ha mostrat optimista de cara al 2023.

Deixa un comentari