Inaugurada l’exposició de la primera edició del Saló de Tardor del Realisme a Alzira

Compartix la notícia

El pintor alzireny Josep Francés inaugura esta vesprada una exposició sorgida amb la primera edició del Saló de Tardor del Realisme a la Galeria Lorenzo de Medici d’Alzira. Francés  s’ha mostrat molt satisfet per l’interés que ha despertat esta primera edició d’un concurs de pintura realista al qual s’han presentat 68 obres d’artistes de tot el món.

Lola R. Barea i Enrique Pazos Arranz, són els  guanyadors del I Saló de Tardor del Realisme. El concurs respon, segons el pintor alzireny,  a la necessitat d’oferir una oportunitat als pintors realistes que en moltes ocasions no tenen ocasió de mostrar el seu treball. 

Francés assegura que  la resposta ha sigut molt bona, ja que al certamen s’han presentat inicialment 68 obres, de les quals han estat seleccionades 26 entre els 20 artistes arribats de tots els punts d’Espanya i altres nacionalitats com ara Portugal, França i Argentina. Per això l’any que ve no sols repetirà, sinó que ja pensa en fer-lo créixer.

L’exposició s’inaugurarà este esta vesprada i es podrà gaudir fins el 21 d’octubre a la Galeria Lorenzo de Medici, situada al carrer Gandia, número 13, d’Alzira.

Compartix la notícia

Deixa un comentari