fbpx

Inaugurada la sala d’acomiadament del cementeri d’Alzira

Comparteix la notícia

Des de hui, el cementeri d’Alzira compta amb un lloc més digne perquè familiars i amics acomiaden els seus difunts. Fins ara, el comiat es produïa a la porta del cementeri i la situació es feia més incòmoda si coincidien diversos sepelis.

Amb una subvenció de 118.000 € sufragada íntegrament per la Diputació, l’Ajuntament d’Alzira ha convertit el que en el seu dia era la vivenda dels enterradors i posteriorment el magatzem on es feien les làpides provisionals en una sala diàfana, amb sofàs i aire condicionat.

El regidor de serveis públics, Fernando Pascual, ha indicat que ara s’ha dignificat este lloc de comiat dels ser volguts.

L’arquitecta tècnica municipal, Xelo Bisbal, ha explicat a Alzira Ràdio quines actuacions s’han realitzat.

En una anterior actuació, sufragada amb 48.000 € de fons propis de l’Ajuntament, s’ha condicionat la zona d’aparcament del Cementeri, evitant les barreres arquitectòniques i s’ha reservat una zona per a familiars i els cotxes fúnebres, enfront de la sala d’acomiadaments.

 

Comparteix la notícia

Deixa un comentari