fbpx

Inforatge llança un projecte per al control ambiental en edificis públics i estudia la instal·lació de 4 estacions meteorològiquesÀudio 

Compartix la notícia

Inforatge llança un projecte per al control ambiental en edificis públics i estudia la instal·lació de 4 estacions meteorològiques per al control de les inundacions. L’empresa valenciana pretén, així, atorgar seguretat a la ciutadania, d’una banda, davant la propagació de la Covid-19 en espais tancats, i d’altra banda, davant les inundacions i les seues conseqüències a Alzira.

Aizí doncs, d’una banda, Inforatge ha desenvolupat un projecte per a controlar la qualitat ambiental d’edificis públics com ajuntaments o biblioteques; de fet, el projecte rep el nom de “Espais municipals saludables”. El que proposa, concretament, és mesurar, mitjançant sensors, el nivell de CO2, la temperatura i l’humitat dels espais interiors per a controlar la qualitat ambiental, reduïr la concentració en l’aire i, en conseqüència, reduïr també el risc de transmisió de la Covid-19.

Amb esta tecnologia, els i les responsables municipals, així com la ciutadania, podran conèixer en tot moment el nivell de qualitat ambiental i millorar-la quan calga. Les dades registrades es podran trobar al web on Inforatge comunica les informacions de cada municipi.

D’altra banda, Inforatge i l’Ajuntament d’Alzira estan estudiant la instal·lació de fins a 4 estacions meteorològiques en les valls de La Murta i La Casella. L’objectiu és obtindre informació, en temps real, de les precipitacions que es registren en els barrancs més perillosos i evitar, així, que es desborden. A més, segons ha explicat Roberto Esteve, es pretén poder obtindre informes més contundents per a que, tant empreses com ciutadans o ciutadanes, puguen justificar davant les companyies d’assegurances la intensitat d’un temporal.
Segons ha explicat Esteve, el que Alzira necessita són mitjans tècnics per a poder avançar-nos a les inundacions i garantir la seguretat ciutadana. Així ho ha explicat Robero Esteve en El Dia per Davant:

      control-ambiental-l-interior-dels-edificis-publics-9_md_61935360_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari