fbpx

Iniciades les tasques de manteniment anual de la Piscina Coberta Municipal

Compartix la notícia

La paralització total de les instal·lacions esportives es troba entre les conseqüències derivades pel Decret de l’estat d’alarma, per tal de fer front a la pandèmia del COVID-19.
Esta circumstància afecta a centenars d’usuaris a la ciutat d’Alzira. Des de la Regidoria d’Esports, i davant el temps transcorregut des de l’inici del decret d’alarma, s’està procedint a contactar amb els usuaris de la Piscina Coberta Municipal, per tal de mantenir-los informats i comunicar-los la decisió de realitzar un abonament pel servei no disfrutat. Entre les accions que s’estan duent a terme, cal enumerar la desinfecció total de totes les conduccions d’aigua, així com els vidres, alumini i ferro de les instal·lacions. Per suposat que s’ha realitzat el buidatge dels gots per tal de procedir a rejuntar les possibles escletxes i la desinfecció integral.
Fernando Pascual, regidor d’Esports, ha traslladat a l’equip de manteniment de la piscina coberta l’inici de les tasques correctives, avançant-se al període habitual del mes d’agost.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-28-d-039-abril-2020_md_50503600_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari