fbpx

Inicien les obres del carril bici en la CV-50 fins el polígon d’AMCOR

Compartix la notícia

Esta setmana han començat les obres del carril bici que demandaven els treballadors d’AMCOR i que estaven previstes per al passat mes de setembre. Les obres consisteixen en la construcció d’un carril bici de 3 metres d’ample i uns 2 km de llarg que discorrerà en paral·lel a la CV-50 i es calcula que acabaran el pròxim mes de març. Les despeses, que corren a càrrec de la Conselleria ascendeixen a 350 mil euros.

El carril bici s’iniciarà en l’entroncament amb l’existent en l’Avinguda de la Ribera, i al pas de vianants existent s’equiparà amb un seguit de mesures de seguretat addicionals, com senyals lluminosos activades mitjançant sensors de moviment.

A més, l’equip de govern d’Alzira té previst, en el futur, perllongar el carril bici des del polígon industrial d’AMCOR fins al Pont de l’Estret, on connectarà amb l’antiga via de tren i enllaçar d’esta forma amb carrils bici als nuclis urbans d’Alzira, Carcaixent i La Barraca d’Aigües Vives. I és que segons l’Alcalde es tracta de vies saludables  que beneficien tanta les persones que van a treballar, com els que utilitzen la bicicleta per fer esport els caps de setmana.

Compartix la notícia

Deixa un comentari