fbpx

Interpreta Natura planteja instal·lar una estació pol·linitzadora a la Casella

Compartix la notícia

L’Associació Interpreta Natura ha presentat un projecte a la Unió Europea per a instal·lar una estació pol·linitzadora a la Vall de la Casella. L’objectiu d’esta proposta és reforçar la població de pol·linitzadors al paratge natural que es veu afectada a causa dels pesticides. El projecte inclou també la sembra de praderes de flors que permetrien que les abelles pogueren disposar d’aliment tot l’any.

Es tracta d’un pla que s’ha presentat al cos europeu de solidaritat, el qual és una nova iniciativa de la UE amb la qual es dona l’oportunitat als joves de treballar en projectes de voluntariat que beneficien a comunitats i ciutadans de tota Europa. En esta cas, es tracta d’una proposta que pretén beneficiar a la comunitat local i sobretot elevar a un nivell òptim l’ecosistema de la vall de la Casella.

Una altra de les vessants d’este projecte es que inclouria la participació de la joventut alzirenya amb una sèrie d’activitats de voluntariat i conscienciació. Des de la regidoria de joventut es valora molt positivament este tipus de projectes que eleven a la ciutat a nivell Europeu i que connecten a la joventut amb la sostenibilitat. Escoltem la regidora, Letícia Piquer i un dels portaveus de l’Associació, José Luis Alemany en l’informatiu.

      informatiu-migdia-27-d-agost-2020_md_55758004_wp_1

Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari