fbpx

Isabel Aguilar no repetirà com a secretària general del PSOE d’Alzira en 2021

Compartix la notícia

Isabel Aguilar no es presentarà a la reelecció com a secretària general del PSOE d’Alzira en 2021. El PSOE d’Alzira ha anunciat que comença una etapa de transició amb normalitat, dins dels seus processos interns, i Isabel Aguilar també ha expressat que estarà sempre al servei del Partit Socialista.

 Isabel Aguilar, secretària general de l’agrupació d’Alzira, ha decidit anunciar amb més d’un any d’antelació que no participarà en el nou procés congressual per a l’elecció a la Secretaria General de l’agrupació local. Aguilar ha manifestat que la decisió s’ha pres consensuadament amb el seu equip i amb la candidatura que la va acompanyar en les últimes eleccions municipals de 2019.

L’actual regidora de Patrimoni a l’Ajuntament d’Alzira assegura que després d’un període de 10 anys dedicats a la política local necessita un descans i que entren noves idees a l’agrupació socialista.

Aguilar afirma que és una dona de partit i que no és un adeu definitiu, amb la qual cosa deixa la porta oberta a tornar a estar en primera línia política en un futur.

Compartix la notícia

Deixa un comentari