Ja està a la venda al MUMA el calendendari i la bandera d’Alzira

S’obri el període de venda de calendaris i banderes de la ciutat al MUMA. Els alzirenys i alzirenyes ja poden comprar el calendari, com sempre, pel preu d’un euro, però enguany, com a novetat, també podran emportar-se una bandera de la ciutat amb un preu conjunt de cinc euros. El calendari està dedicat al pintor alzireny Teodoro Andreu i inclou totes les celebracions i festivitats locals, autonòmiques i nacionals.

En commemoració pel 150 aniversari del naixement de Teodoro Andreu, que ja gaudix d’una sala pròpia al Museu Municipal, l’Ajuntament ha volgut divulgar la seua obra que, al seu parer, parla molt de la idiosincràsia d’Alzira i dels seus costums. A més del calendari, l’aniversari del pintor també se celebrarà amb altres activitats commemoratives que es duran a terme a partir del mes de gener.
Enguany, com a novetat, s’ha pensat unir la venda de banderes amb la de calendaris, amb l’objectiu de fomentar la seua compra i que la ciutadania se senta identificada amb la seua senyera i la lluïsca als seus balcons. Per tant, a banda del calendari, enguany, per un preu de cinc euros, es podrà obtindre també la bandera de la ciutat.

Deixa un comentari