fbpx

Jose Andrés Hernandez rebutja l’acctuació de l’Alcalde al passat plenari

Compartix la notícia

El regidor del Partit Popular, José Andrés Hernández ha mostrat el seu rebuig davant diverses actuacions de l’alcalde Diego Gómez durant el ple del passat dimecres. Gómez va escoltar que, mentre ell parlava, el regidor del PP pronuncià la frase “Què poca vergonya” i va decidir  expulsar-lo si no la retirava. No obstant això, Hernández no abandonà el ple.

Després d’este episodi, el regidor de cultura Alfred Aranda va escriure un article acusant  Hernández d’anar a la contra d’entitats que defenen i fomenten l’ús de la nostra llengua i de no haver acudit a cap de les conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

A esta acusació el regidor del PP ha respost que particularment defensa el valencià però no el català en considerar el Partit Popular que no es tracta de la mateixa llengua. Respecte a l’acusació de no haver acudit als premis literaris, Hernández explica que va decidir no participar per les referències en to humorístic que es van fer l’any passat a Isabel Bonig i altres persones per no parlar bé el valencià.

D’altra banda, el regidor del PP es reitera en les paraules que va pronunciar en el ple per diverses raons adduïdes.

Compartix la notícia

Deixa un comentari