José Andrés Hernández: “serem l’equip que lidere l’oposició”

Compartix la notícia

Una vegada passada la ressaca electoral de diumenge el PP d’Alzira ha fet balanç dels seus resultats a nivell municipal. Un Resultat que deixa al PP com  a principal partit de l’oposició amb 6 regidors.

José Andrés Hernández , el candidat a l’alcaldia ha admès en roda de premsa que amb 4 regidors contemplaria la  dimissió  , però amb l’escenari actual es sent avalat per liderar l’oposició.

Hernández assegura que ha treballat de valent des de que va ser anunciada la seua candidatura i per això està content del resultat obtingut , ja que cabia la possibilitat que els votants de centre dreta hagueren escollit altres opcions que deixaren al PP amb un grup minoritari al consistori. No ha sigut així i per això , tot i que no ha guanyat les eleccions considera un bon resultat ser el segon partit més votat i poder capitanejar l’oposició esta legislatura.

El PP vol fer una oposició responsable i demana al govern la moderació i consens que assegura haver trobat  a faltar en l’actual legislatura . Hernández a més s’ha mostrat convençut que en quatre anys el PP pot tornar a ostentar l’alcaldia d’Alzira .

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari