En Alzira un jove atrinxerat a casa intenta suïcidar-se després de, presumptament, agredir la parella

La Policia Local d’Alzira ha detingut  un jove de 35 anys que s’havia atrinxerat a casa després de, presumptament, agredir la seua parella i amenaçar de mort tant a ella com als dos fills, menors d’edat. Va ser la mateixa dona la que va alertar les autoritats perquè l’agressor li havia enviar diversos missatges al seu telèfon mòbil en què anunciava la seua intenció de suïcidar-se.

Els fets van tindre lloc en un habitatge del carrer Josefina Fernández a primer hora del matí, quan un home  va agredir la seua parella i la va amenaçar de mort. Ella  va poder fugir per refugiar-se a casa de la seua germana. Allí va rebre l’avís de suïcidi  i va alertar les autoritats. La víctima  va autoritzar els agents a que entraren a sa casa i  poder així, salvar la vida del seu presumpte agressor.

Finalment, els agents van aconseguiren entrar a la casa i  tractaren de tranquil·litzar-lo. Malgrat el seu estat agressiu, els policies van aconseguir immobilitzar mitjançant un tret de pistola Taser. El jove  que s’havia autolesionat, va ser atès al mateix  lloc dels fets  pel personal sanitari allà desplaçat i una vegada van frenar l’hemorràgia, els sanitaris el van traslladar a l’hospital. Està previst que quan reba l’alta, quede a disposició judicial.

 

Categories Successos

Deixa un comentari