Els joves dediquen 144 hores de l’estiu a beure

Els joves dediquen vora 144 hores de l’estiu a beure. Estes són les dades que ofereixen els estudis sobre el consum exagerat d’alcohol sobre tot en els mesos de calor i vacances per part dels adolescents. Davant esta situació els experts sanitaris alerten del risc que suposa el consum de begudes alcohòliques i més encara entre els adolescents.

No consumir gens d’alcohol i optar per begudes refrescants no ensucrades és la mesura idònia per fugir de les situacions de risc i les conseqüències que en pot comportar. Tot i això en cas que es consumisquen begudes alcohòliques és important ser conscient que quan menys, millor; acompanyar-les de menjar i intercalar-les amb begudes sense alcohol.

A estes mesures preventives s’incorporen la necessitat de conscienciar els joves sobre la importància de no conduir baix els efectes de l’alcohol i no barrejar-lo amb altres drogues que hi podrien incrementar les seues conseqüències.

Una realitat que cada vegada afecta més joves i que podria fins tot afectar el seu rendiment acadèmic en cas d’ingestes d’alcohol a edats molt primerenques. Xavi Torremocha, expert de l’àrea de Salut ha explicat a el dia per Davant que es tracta d’una situació en la que hi ha molts actors involucrats i que cal que tots posem una mica de la nostra part per evitar-la

Categories Salut

Deixa un comentari