La Junta Local Fallera premia les millors postals de Nadal i obres de teatre infantil en valencià

La Junta Local Fallera d’Alzira va anunciar ahir el Premi Pont de Ferro a la millor postal de Nadal i a la millor obra de teatre infantil en valencià a la Falla Pere Morell. El guardó a la millor obra de teatre en valencià va estar per a la Falla Sants Patrons. Els premis s’entregaran el pròxim mes de febrer a la III Gala de la Cultura.

L’acte es va celebrar ahir al Gran Teatre i a més dels guanyadors dels Premi Pont de Ferro, es van reconéixer també altres treballs dividits en categories. Pel que fa al concurs de postals nadalenques de 0 a 6 anys, la guanyadora va ser Carla Vila, de la Falla el Mercat. En el rang de 7 a 10 anys el premi fou per a Arturo Sotelo de la Falla Pere Morell. I d’11 a 14 anys per a Claudia Gamero, també de la falla Pere Morell.

Amb referència als premis de Teatre en Valencià, a banda dels primers a les falles Pere Morell i Sants Patrons, també van obtindre  reconeixement altres com la falla Barriada Sagrada Família, falla Albuixarres Camí Fondo, falla Colònia Ana Sanchis, falla Avinguda J. Pau, falla el Parc, falla Avinguda Luís Suñer o la Falla Gallera-Horts dels Frares. Les obres guardones es repetiran el pròxim dijous, 19 de desembre, amb caràcter solidari.

Deixa un comentari