La Junta Local de Govern aprova les bases per a sol·licitar les ajudes Parèntesi
A partir del pròxim dijous, 11 de febrer, i fins al 25 de febrer de 2021, s’obrirà el termini

La Junta Local de Govern aprova hui les bases, per a sol·licitar les ajudes Parèntesi, que s’emmarquen dins del pla Resistir de la Generalitat. A partir del pròxim dijous, 11 de febrer, i fins al 25 de febrer de 2021, s’obrirà el termini per a presentar la documentació necessària per a l’obtenció d’estes ajudes que ascendixen a un import de més d’1 milió d’euros.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha recordat que la quantia de les ajudes per als i les beneficiàries, prèvia corresponent justificació, ascendeix als següents imports; una quantitat fixa de 2.000 euros per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballadors; o una quantitat fixa de 200 euros per treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d’aquestes microempreses i autònoms. L’escoltem:

Ir a descargar

El text íntegre de les bases d’estes ajudes es publicaran al web municipal www.alzira.es, així com al tauler d’anuncis. D’altra banda, Diego Gómez recorda que les sol·licituds, que hauran d’anar acompanyades de la documentació i informació requerides, caldrà presentar-les per via telemàtica, i s’espera poder començar a resoldre-les com més prompte millor. Escoltem de nou a Diego Gómez:

Ir a descargar

Deixa un comentari